Dameskapper Den Haag

Dameskapper Den Haag

Dameskapper Den Haag kapper Christine

Kapper Christine werkt met natuurlijke shampoo’s, conditioners en haarkuren van:

 

Deze natuurlijke haarverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar bij kapper Christine.

Logona bij Dameskapper Den Haag

LOGONA bestaat dit jaar 35 jaar. 35 jaar ervaring en research op het gebied van natuurcosmetica. Bij LOGONA gaan we na al die jaren nog even hard voor ons doel:  het maken van hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten die een minimale impact hebben op de aarde en haar natuurlijke bronnen.

Filosofie O’right – NATUURLIJKE SCHOONHEID

O’right gelooft dat we de wereld kunnen verbeteren en dat we dit stap voor stap moeten doen. Doordat we meer en meer geconfronteerd worden met verschillende bedreigingen van onze leefomgeving, ontstaat er bij de consument een steeds grotere wens om dichtbij de natuurlijke oorsprong te komen staan.

Bij O’right richten we ons op deze behoefte door onszelf in te zetten voor verbetering van het milieu. Dit doen we door middel van het groener maken van de dagelijkse producten en de wijze waarop we deze producten gebruiken.

Om deze filosofie verder te ondersteunen doneert O’right jaarlijks een vast gedeelte van haar omzet aan doelen en activiteiten die zich inzetten om onze aarde groener en gezonder te maken.

Oliebe – plantaardige haarkleuring en verzorgingsproducten

Natuurlijke, ecologisch duurzame producten voor de professionele kapper. Plantaardige haarkleuringen, spoelingen en verzorgingsproducten.

 

Hairgum – Hair and Beauty Online

Aan de Hairgum Pure producten worden totaal geen chemische stoffen toegevoegd. De producten hebben een frisse, natuurlijke geur en kleur.

 

Hei Poa

Zuivere Hei Poa  Monoï van Tahiti is een product van Polynesische oorsprong en wordt gedurende het hele jaar gebruikt om huid en haar te hydrateren, te voeden en te herstellen..