Natuurlijke kapper Den Haag – Contact

Natuurlijke kapper Den Haag

Christine natuurlijke kapper Den Haag

Ik heb sinds januari 2011 mijn plek gevonden in het Huis van Groen. Van de beste kappers van Den Haag, de meest groene. Ook dat is natuurlijk. Ik voel me daar helemaal thuis. Kapper Christine, duurzame kapper Den Haag is gespecialiseerd in natuurvriendelijke haarverzorging. Er wordt hier gewerkt met natuurlijke shampoos en natuurlijke haarverf.

Natuurlijke Shampoos

Natuurlijke shampoos bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten waaronder veel plantaardige kruiden, welke voedingstoffen bevatten die gezond zijn voor zowel haar als hoofdhuid. De vitaminen en mineralen die deze shampoos bevatten geven het haar een natuurlijke glans en futloos haar meer veerkracht. Verder is de kans op allergische reacties minimaal doordat ze uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Er wordt zelfs beweert dat door biologische shampoos te gebruiken de kans op haaruitval minder is en er hernieuwde haargroei optreedt.

Natuurlijke haarverf

Je haar verven met een milde haarkleuring? Gebruik dan een haarverf op natuurlijke basis. Natuurlijke haarverf bevat meestal geen Ammonia of Peroxide. Natuurlijke haarverf is een haarverf op natuurlijke basis. Aangezien een natuurlijke haarverf veelal geen ammonia of peroxide bevat is deze haarkleuring veel milder voor het haar. De haarverf is daardoor meer geschikt voor de gevoelige hoofdhuid en beschadigd haar. Natuurlijke ingrediënten: Natuurlijke haarverven bevatten veelal biologische ingrediënten. Deze natuurlijke ingrediënten beschermen de haarstructuur en geven het haar een optimale verzorging en een mooie glans.

 

Christine natuurlijke kapper Weimarstraat Den Haag

Contactformulier


  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Locatie:


   

  Weimarstraat 42a (in Huis van Groen natuurlijke kapper) 2562 GZ  Den Haag  Openingstijden:


  Maandag 9:00 – 14:30 | Dinsdag 9:00 – 14:30 | Donderdag 9:00 – 17:30 | Vrijdag 9:00 – 17:30

  Respect voor de natuur staat bij kapper Christine bovenaan. Bij Christine kapper Den Haag wordt niet geverfd en gepermanent, er wordt alleen gebruik gemaakt van kleuring op plantaardige basis.

  Kapper Christine zit in het pand van Huis van Groen. Huis van Groen is een ruimte waar de tijd stil heeft gestaan en waar met passie en groene vingers wordt gewerkt. Sleutelwoorden zijn onthaasting en ontspanning. Daarnaast is Huis van Groen altijd volop in beweging.

  Bel of mail voor een afspraak met de natuurlijke kapper Den Haag: m. (06) 22 83 80 22 / info@kapper-christine.nl