Kapper Den Haag Christine krijgt nieuwe website

kapper den haag christine nieuwe website

kapper den haag christine nieuwe website

Christine Kapper Den Haag

Groene, natuurlijke kapper Den Haag

Na twintig jaar met veel plezier te hebben gewerkt voor Hugo Christiaan, de in mijn ogen beste kapperszaak van Den Haag, heeft Hugo het besluit genomen om na jaren vol inspirerend ‘knipwerk’ te stoppen. Hoewel ik het jammer vind dat er een einde is gekomen aan onze goede, harmonieuze maar vooral leerzame samenwerking, heb ik er niet lang over getwijfeld om voor mijzelf te beginnen.

‘Als je haar maar goed zit’ wordt vaak gezegd. Dat is maar ten dele waar. Bij mij gaat het er vooral om hoe jij je voelt, welke stijl bij je past, op een volslagen natuurlijke manier en vooral niet gekunsteld. Dan, en dan alleen, ‘zit’ je haar goed.

Haar is natuurlijk, natuurlijk. Daarom kies ik, in overleg met jou, het liefst voor een stijl die met jouw haar werkt en niet voor iets dat daar tegenin gaat. Daarom niet alleen maar kijken naar ‘de trend’ maar juist naar het kapsel wat bij jou past en waar jij je dus fijn bij voelt. Ik zie knippen eigenlijk als beeldhouwen met natuurlijk, levend materiaal. Het model moet aansluiten op de vormen van je gezicht en op de unieke persoon die jij bent.

Dames, Heren of kinderen…ik knip iedereen met veel plezier en inspiratie. Van kinderen weet ik (zelf heb ik een dochter en een zoon) dat jongens er graag uitzien alsof ze niet bij de kapper zijn geweest. De meeste meisjes daar in tegen vinden het over het algemeen juist wel leuk als hun vriendjes en vriendinnetjes complimentjes maken. Daar houd ik dan ook rekening mee.

Als je lang haar hebt vind ik het ook leuk om het lekker ‘slordig’ op te steken en je te leren hoe je dit zelf gemakkelijk kunt doen.

Sinds 2011 heb ik mijn plek gevonden in het Huis van Groen. Van de beste kappers van Den Haag, de meest groene. Ook dat is natuurlijk. Ik voel me daar helemaal thuis.

Bekijk hier de nieuwe website van groene kapper Christine Den Haag > Webdevelopment by vitamine C | Den Haag.